×
image
Felnőtt/Családi-játék

A nagy társaságban játszható, családi és parti játékok virtuális kirakatát mustrálgatod.

A kirakatunkban szereplő 6 játék ezen a héten (március 27 - április 1. között) 15% kedvezménnyel vásárolható meg. Csak mondd a pénztárnál az aktuális jelszót: „esőillat” !

Gyere el hozzánk és fedezd fel személyesen játékboltunk bőséges kínálatát!

Az öles, régi ruhásszekrényekből átalakított polcokon számtalan játék sorakozik: babrálgató, gondolkodós, cseles, együttműködő, versengő, nevetős, alkotó, utazásra cipelős, szabadtéri, otthonülős, vagány, komoly, kihívást vagy épp pihenést nyújtó. De ami a legfontosabb, hogy ezeken a polcokon ott lakik az Idő: az Egymással Töltött Idő. És az inspiráció, hogy sose felejtsünk el játszani!

Happy City társasjáték

Reflexshop
Happy City társasjáték

Ha Te tervezhetnéd a saját városod, biztos minden jobb lenne. Most itt a remek lehetőség, nosza, vágj bele a legboldogabb város tervezésébe!

Ticket to ride - Európa

Days of Wonder
Ticket to ride - Európa

Egy igazi kalandokkal teli családi társasjáték! Szervezd meg az Európa nagyvárosain keresztülfutó vasúti vonalakat, építs állomásokat! A cél az, hogy a lehető leggyorsabban körbe tudjuk járni Európát újdonsült vasútvonaladdal!

Dog Lover társasjáték

Reflexshop
Dog Lover társasjáték

Házörző, öleb, szőrös unoka, az ember legjobb barátja. Mutasd meg a világnak, hogy te vagy a legjobb kutya-gazdi, nyerd el minél több kutyus szívét a Dog Lover-ben! Ha a macskás hölgyeknek jár egy saját játék, akkor a kutyagazdik sem maradhatnak ki a mókából! 

Az elhagyatott könyvtár - szabaduló társasjáték

Reflexshop
Az elhagyatott könyvtár - szabaduló társasjáték

Éld át te is az igazi szabadulószoba-élményt - méghozzá a nélkül, hogy kimozdulnál otthonról! Most egy elhagyatott könyvtár a helyszín, telis-tele rejtélyekkel és izgalmakkal.

Waboba Voli szabadtéri játék szett

Reflexshop
Waboba Voli szabadtéri játék szett

Tenisz? Tollas? Pingpong? Egyik sem! Használd a különleges szettet, és üsd a labdát úgy, ahogy még sosem!

Mandala kövek

REFLEXSHOP
Mandala kövek

A káprázatos színek és harmónia játéka. A mandalák szemkápráztató világában minden színnek megvan a saját, egyedi jelentése… és persze a pontértéke is!

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00