×
image

Társasjáték-kölcsönző

Közös hétvégi élményre vágysz a családoddal? Átjönnek a barátaid? Szülinapi zsúrt szervezel?  Esetleg otthon kuksolsz betegen?Tetszik egy játék és jó lenne kipróbálni, mielőtt megveszed?

Neked találtuk ki a TÁRSASJÁTÉK-KÖLCSÖNZŐT!

A kölcsönzés menete a következő:

 1. ÁTVÉTEL + KAUCIÓ + ÁTVÉTELI ELISMERVÉNY
  Átvételkor a kölcsönözni kívánt játék teljes bruttó vételárát kaucióként letétbe helyezed a Könyvesboltnál, átvételi elismervény ellenében. A kaució csak készpénzben fizethető.
 2. KÖLCSÖNZÉSI IDŐBEN VALÓ MEGÁLLAPODÁS + KÖLCSÖNZÉSI KÖLTSÉG KISZÁMÍTÁSA
   A kölcsönzés a bérlés napjától számított 3. nap zárásáig szól, díja a játék bruttó eladási árának 10%-a, de min. 500 Ft.
  Előre jelzett szándék esetén a játék 8 napos időtartamra is kölcsönözhető, ez esetben Bérlő a játék bruttó eladási árának 25%-át fizeti ki kölcsönzési díjként.
 3. VISSZASZOLGÁLTATÁS + KAUCIÓ VISSZAFIZETÉSE A KÖLCSÖNZÉSI DÍJ LEVONÁSÁVAL + SZÁMLAADÁS
   A  játék visszaszolgáltatásakor a kölcsönzési díjjal csökkentett kauciós összeget visszafizetjük neked, a kölcsönzési díjról pedig számlát állítunk ki.
  (Abban az esetben, ha nem te hozod vissza személyesen a játékot, a kauciót csak akkor tudjuk átadni, ha egy aláírásoddal ellátott meghatalmazást írsz megbízottadnak, aki ezt bemutatja.)
 4. HA A JÁTÉK NAGYON MEGTETSZETT...
   Amennyiben a kölcsönzött játékot a visszaszolgáltatáskor meg szeretnéd vásárolni, a Könyvesbolt a kölcsönzési díjtól eltekint és a kaució összegéért egy bontatlan, új példányt ad a játékból, amelyet számlával igazol.
  Amennyiben törzsvásárlói kártyával rendelkezel: kaucióként a játék teljes bruttó összegét kifizeted, de amennyiben kölcsönzés után megvásárolod a játékot, a kölcsönzési díj elengedésén felül visszakapod a törzsvásárlói kedvezményednek megfelelő összeget (a játék teljes árának 5 vagy 10%-át).
 5. HA A JÁTÉK MEGSÉRÜLT...
  Csak hiánytalan és sérülésmentes játékot áll módunkban a kölcsönzéskor megállapított díj ellenében visszavenni.
  Amennyiben hiányos vagy sérült játékot hozol vissza, akkor a bérleti díjon felül - a hiány vagy sérülés  mértékétől függően - további 10/20/30/40%-ot vonunk le a letétbe helyezett összegből.
 6. HA NEM HOZOD VISSZA IDŐBEN A JÁTÉKOT...
  A lejárati időn túli díj: a játék bruttó eladási árának 5%-a naponta.
  A késedelmi díjat minden esetben meg kell fizetned, abban az esetben is, ha a kölcsönzési díjat a vásárlás miatt elengedtük. Így igazságos.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00