×
Olvasnivaló felnőtteknek

Olvasnivaló felnőtteknek

Csak ízelítő - a többit fedezd fel a Kisgombosban!

image
Felnőtt-könyv

Marie Benedict

Mrs. Christie rejtélyes eltűnése

1926 decemberében a híres krimiíró, Agatha Christie eltűnik. Mindössze néhány nyom áll a nyomozók rendelkezésére: mit keres Mrs. Christie elhagyatott autója a tóparton, és a hideg idő ellenére az asszony miért nem vitte magával a kabátját?

Anglia egyik legnagyszabásúbb keresőakciójában számtalan rendőr és civil kutat az írónő után, de nem akadnak a nyomára. Vajon él még? És ha igen, hová tűnt?
Marie Benedict regénye arról szól, mi történhetett Agatha Christie-vel, s hogy egy ilyen zseniális író, mint ő, hogyan keveredhetett egy ilyen homályos históriába. A Mrs. Christie rejtélyes eltűnését olvasva óhatatlanul felmerül majd bennünk a gondolat, hogy ez a történet talán az összes Agatha Christie-krimi közül az egyik legizgalmasabb.

(Libri Kiadó, 2021)

A Kisgombos virtuális kirakatát nézegeted. Ha vásárolni szeretnél, gyere el a Kisgombosba személyesen. Hidd el, könyvet venni úgy az igazi!

így olvasunk mi
Lenni és Margot száz éve - KÖNYVAJÁNÓ

Marianne Cronin
Lenni és Margot száz éve - KÖNYVAJÁNÓ

„...olyasmit éreztem, amit még soha senki másnak a társaságában nem. Azt, hogy a világ minden ideje a rendelkezésemre áll. “

A világirodalom története

Szerb Antal
A világirodalom története

A 2019-ben újra sajtó alá rendezett Magyar irodalomtörténet után most A világirodalom története is megújult formában lát napvilágot.

Miről beszélek, amikor futásról beszélek?

Murakami Haruki
Miről beszélek, amikor futásról beszélek?

A sport ürügyén nincs hiány témában: Haruki felidézi, hogyan lett író, számba veszi legnagyobb sikereit és csalódásait, lemezgyűjtő szenvedélyét, örömeit, hogy ötvenen túl is javítható a fizikai teljesítmény, majd a szembesülést, hogy az emberi erő bizony fogy.

A Jupiter holdjai

Alice Munro
A Jupiter holdjai

,A kortárs novella nagymesterének" tizenharmadik kötete magyarul.

Mindenki képes kapcsolatra - Arany középút közelség és szabadság között

Stefanie Stahl
Mindenki képes kapcsolatra - Arany középút közelség és szabadság között

"Kapcsolatképtelen nemzedék" - mondják azokra a fiatalokra, akiknek párkapcsolatai a közelségtől és az intimitástól való félelem miatt újra és újra zátonyra futnak. Korjelenségről lenne szó? Nem, mondja Stefanie Stahl pszichológus, a kötelékfóbia szakértője.

Aki átment a falon

Marina Abramović
Aki átment a falon

Abramović eddigi, négy évtizedes munkássága alatt előadott már híres, megbotránkoztató, provokatív, a művészetet magát megkérdőjelező performanszt, világhírét azonban művészetfelfogása és különleges élete, spirituális élményei és kalandjai alapozták meg.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00