×

Elérhetőségeink

FRISS HÍREK:

Újra NYITVA vagyunk!
A szabály csak annyi, hogy a Kisgombosban egyszerre csak 6 VÁSÁRLÓ tartózkodhat.

Persze a maszkhasználat és a belépéskori fertőtlenítő kézfürdő továbbra is alap.
 
2. Működik a KISGOMBOS DRIVE is!
Rendelj nyugodtan távolról (e-mail, telefon, messenger), majd kapd fel szélsebesen a csomagod a boltajtóba kihelyezett kisasztalnál, fizess kényelmesen bankkártyával vagy akár készpénzzel (jobb lenne kártyával...)
 
3. Ezután is kérhetsz HÁZHOZSZÁLLÍTÁST, Macska és Kuvik ezután is szívesen elkerekezik  vagy elpöfög hozzád a könyvekkel, játékokkal, amik szebbé teszik a napjaid!
 
Egy személyes kérés tőlem, Katától: felelősnek érzem magam minden vásárló biztonságáért, aki a Kisgombosba belép. És éppígy felelős vagyok a munkatársaimért is. Kérlek, hogy ha nem érzed magad teljesen egészségesnek, vagy kontaktja voltál valakinek, aki az elmúlt időszakban megbetegedett, kérlek ne a személyes vásárlást válaszd. Hívj, írj nekünk, és elvisszük hozzád, amire szükséged van.
Köszönöm!
 
Gyertek, gyertek, várunk szeretettel!

Rendeljetek, kérdezzetek
 TELEFONON: 06-23-820-466
 E-MAILEN:kisgombos@kisgombos.com
 MESSENGER ÜZENETBEN:  m.me/kisgombos

Válaszolunk, ajánlunk, fotózunk, megbeszéljük!

FONTOS INFÓK:
- a boltban fizethettek bankkártyával és készpénzzel is
- távrendelésnél, házhozszállításnál fizethettekbanki átutalással, az általunk e-mailen elküldött számla alapján
- a házhozszállítás díja:
o  A házhozszállítás Biatorbágyon belül ingyenes. Csak annyit kérünk, hogy a rendelés érje el az 5000 Ft-ot, amit a szomszédokkal való összefogással is meg lehet oldani.
o  Pátyra, Herceghalomra, Etyekre, Sóskútra is elrobogunk, 990 Ft, Telkibe, Budajenőre 1490 Ft szállítási díj ellenében.

„Ha nem tudunk bemenni a boltba, hol láthatjuk a Kisgombos kínálatát?”

Látni sajnos nem láthattok mindent, mert nem építettünk ki webáruházat, méghozzá azért, hogy ne vegye el az időnket Tőletek, akik személyesen szerettek nálunk vásárolni, számítotok a segítségünkre, ötleteinkre, szeretitek a bolt hangulatát. Tőletek, akiknek a könyv- vagy játékvásárlás nem kattintgatás és zsákbamacska, hanem lapozgatás, olvasgatás, beszélgetés, kézbevétel, kipróbálás.
-      De!  A fenti elérhetőségeken igyekszünk kreatívan kipótolni a klasszikus Kisgombos élményt, és telefonon, illetve üzeneteket váltva megosztani veletek minden infót arról, amit a polcokon látunk, és ami a fejünkben van.
-      De! Honlapunk mintegy virtuális kirakatként szolgál: jónéhány könyvet és játékot találtok ott, érdemes bebarangolni.
-      De! A Djeco játékmárka rajongóinak feltöltöttünk a honlap játék menüjébe egy olyan online katalógust (https://kisgombos.hu/c1012-DJECO-katalogus.html), amelyben nem csak a márka teljes választékát láthatjátok (játékok, kreatív szettek, szépségek tárházát), de bevásárlólistát is összeállíthattok belőle, amit egy-két gombolással el is küldhettek nekünk, mintegy rendelésként. Mi sem egyszerűbb!


Köszönjük a rengeteg szeretetet, kérdést, drukkolást!
Köszönjük, hogy számítotok ránk!
Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok!

                       

Hagyományos körülmények közt:

NYITVATARTÁS:

Hétfőn: 10.00 - 18.00

Keddtől péntekig: 9.00 - 18.00

Szombaton: 9.00 - 13.00

Ha kérdésetek van, hívjatok minket bátran vagy írjatok nekünk!

 Mobil 

 Bolti szám: 06-23-820-466

 E-mail fiókunk: kisgombos@kisgombos.com

  Messenger címünk: m.me/kisgombos

CÍMÜNK:
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3. B

(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

A könyvesbolt előtt ingyenes a parkolás.

 A honlap KÖNYVEK, illetve JÁTÉKOK menüpontjai csak „virtuális kirakatként” működnek, hiszen mi alapvetően a személyes könyv- és játékeladásban hiszünk, és normális körülmények között nem árusítjuk online a teljes választékunkat, csak a saját kiadású könyveinket.  A honlap ezen részei tehát böngészésre, virtuális barangolásra szolgálnak. Ám, ha bármi megtetszik az itt található termékek közül, egy egyszerű e-mailen, telefonhíváson vagy messenger üzeneten keresztül meg tudjátok rendelni őket tőlünk.

Örömmel segítünk bármiben, hálásak vagyunk, ha vállaljátok ezeket a „plusz köröket”, hiszen a Kisgombos, mint független kis könyvesbolt fennmaradása is vásárlói hűségén és rugalmasságán múlik.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00