×
image
Felnőtt-könyv

Virginie Grimaldi

Csillagfényes utazás - KÖNYVAJÁNLÓ

„Az élet az ellenfeleddé vált, csinálj belőle szövetségest.”

csillagfenyes_utazas.jpg [sm-250]Anna egyedül neveli kamasz lányait, akiknek a mindennapjairól egyre kevesebbet tud, pedig ők a legfontosabbak az életében. Sokat dolgozik, mégis rengeteg adósság nyomasztja hónapról hónapra. Amikor elveszíti a munkáját, a kapott végkielégítéssel mégsem azt teszi, amit mindenki vár tőle. Inkább kölcsönkér egy lakóautót, és nekiindul a gyerekeivel, hogy bejárják Skandináviát.
Ahogy távolodnak francia otthonuktól, a megszokott hétköznapi magányuktól, úgy kerülnek egyre közelebb önmagukhoz és egymáshoz. Az út közbeni kalamajkák során többször kisegíti őket egy francia lakóautós csapat, akikhez csatlakoznak, és már velük együtt jutnak el az Északi-fokhoz. Európa legészakibb pontjánál már mindhárman tudják, hogy nemcsak a víztükörben csillogó éjféli nap a legnagyobb ajándék az életükben.
„Humoros bukkanókkal, szívmelengető parkolókkal teli nyolcezer kilométeres utazás.” - Zsuzsa
(Animus, 2020)

Tetszik? KERESD A KISGOMBOSBAN!
Köszönjük, ha vásárlásoddal a kis, független könyvesboltokat támogatod. Érted vagyunk!

így olvasunk mi
Irodalmi popikonok

Szederkényi Olga
Irodalmi popikonok

Az irodalmi siker sokféle lehet. Ismerünk például bombasikert és kasszasikert, közönségsikert és szakmai sikert, tiszavirág-életű sikert és örök sikert, hazai sikert és világsikert - na és ezek számtalan kombinációját...

Barátom, a filodendron

Summer Rayne Oakes
Barátom, a filodendron

„Lépjünk be a növények világába, és fedezzük fel, hogyan kezdhetünk neki a saját személyes zöld életterünk megteremtésének – az otthonunkban, a gondolatainkban és a szívünkben.”

Madarak, vadak, rokonok

Gerald Durrell
Madarak, vadak, rokonok

– Hát én ezt nem bírom tovább – hörögte Larry. – Ez túltesz minden eddigin. Madarak meg kutyák meg sünök nyüzsögnek szerte a házban, és most még egy medve a tetejébe. Mit képzel ez a kölyök egyáltalán, mi ez a ház? Egy francos római aréna?

A természet rejtett hálózata - Felhőt csináló fák, nefelejcsek és hangyakalács

Peter Wohlleben
A természet rejtett hálózata - Felhőt csináló fák, nefelejcsek és hangyakalács

A természet számtalan meglepetést rejt: a lombos fák befolyásolják a Föld forgását, a darvak akadályozzák a spanyolországi sonkatermelést, a tűlevelű erdők pedig esőt csinálnak.

Égig érő történet

Richard Powers
Égig érő történet

„Az ember nem az a csúcsfaj, aminek képzeli magát. Más élőlények mondják meg, merre hány centi, azok csinálják a levegőt és eszik a napfényt. Nélkülük nincs semmi."

Az élet értelméről

Viktor E. Frankl
Az élet értelméről

1946-ban, tizenegy hónappal azután, hogy túlélte a holokausztot, Viktor E. Frankl pszichiáter Bécsben bemutatta később világhírűvé vált terápiás módszerét, a logoterápiát, amelynek középpontjában az élet alapvető értékei állnak.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
06-20-45-88-426
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00