×
image
Felnőtt-könyv

Édesanya naplója - Gyermekeimnek

Az édesanyák nemcsak határtalan szeretetüket adhatják gyermekeiknek, hanem az emlékeiket is, amelyek segítségével átörökíthetik a család múltját.

Ahhoz, hogy ne merüljenek feledésbe a legszebb és legfontosabb pillanatok, az anyukáknak csak ki kell tölteniük ezt a naplót, amivel aztán meglephetik szeretteiket.

Akárcsak a Nagymama naplója című bestsellerben, az egyes témakörökhöz ezúttal is V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja népszerű szerzője, öt felnőtt gyerek boldog anyukája fogalmazott meg könnyes-humoros gondolatokat.

(Centrál Médiacsoport, 2019)

így olvasunk mi
Mrs. Christie rejtélyes eltűnése

Marie Benedict
Mrs. Christie rejtélyes eltűnése

1926 decemberében a híres krimiíró, Agatha Christie eltűnik. Mindössze néhány nyom áll a nyomozók rendelkezésére: mit keres Mrs. Christie elhagyatott autója a tóparton, és a hideg idő ellenére az asszony miért nem vitte magával a kabátját?

Lenni és Margot száz éve - KÖNYVAJÁNÓ

Marianne Cronin
Lenni és Margot száz éve - KÖNYVAJÁNÓ

„...olyasmit éreztem, amit még soha senki másnak a társaságában nem. Azt, hogy a világ minden ideje a rendelkezésemre áll. “

A világirodalom története

Szerb Antal
A világirodalom története

A 2019-ben újra sajtó alá rendezett Magyar irodalomtörténet után most A világirodalom története is megújult formában lát napvilágot.

Miről beszélek, amikor futásról beszélek?

Murakami Haruki
Miről beszélek, amikor futásról beszélek?

A sport ürügyén nincs hiány témában: Haruki felidézi, hogyan lett író, számba veszi legnagyobb sikereit és csalódásait, lemezgyűjtő szenvedélyét, örömeit, hogy ötvenen túl is javítható a fizikai teljesítmény, majd a szembesülést, hogy az emberi erő bizony fogy.

A Jupiter holdjai

Alice Munro
A Jupiter holdjai

,A kortárs novella nagymesterének" tizenharmadik kötete magyarul.

Mindenki képes kapcsolatra - Arany középút közelség és szabadság között

Stefanie Stahl
Mindenki képes kapcsolatra - Arany középút közelség és szabadság között

"Kapcsolatképtelen nemzedék" - mondják azokra a fiatalokra, akiknek párkapcsolatai a közelségtől és az intimitástól való félelem miatt újra és újra zátonyra futnak. Korjelenségről lenne szó? Nem, mondja Stefanie Stahl pszichológus, a kötelékfóbia szakértője.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00