×
image
Ifjúsági-könyv

Wéber Anikó

Visszhangország

„Az égből nem hullhat egyetlen pehely hó, csak nagyon sok. A hópelyhek sosincsenek egyedül.”

Elvesztettél valamit, de magad sem tudod, mit? Hiába keresed mindenhol a tükörképed? Akkor irány Visszhangország! Az elhagyott tárgyak, az elfeledett dallamok, a befejezetlen könyvek világa, ahol sűrűn hull a hó.

Meglátod, az ott lakók nem hagynak magadra a keresésben, számíthatsz rájuk. Csak egyet ne felejts: amíg meg nem találod, amit keresel, mindenki számára láthatatlanná válsz, aki nem Visszhangországban él. Indulhatunk? Induljunk?

„Ha ezentúl hópelyhet látok, biztosan Visszhangország jut majd eszembe, és az a kívánság, hogy soha ne legyek láthatatlan.”

(Zsuzsa)

A FÜLSZÖVEG ITT OLVASHATÓ

így olvasunk mi
Rumini Tükör-szigeten

Berg Judit, Kálmán Anna
Rumini Tükör-szigeten

Elég a kalandokból!

Vagy mégsem...?

A visszazökkent idő - Időfutár 8.

Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea
A visszazökkent idő - Időfutár 8.

Hannáéknak majdnem sikerül hazamenniük Budapestre, a 21. századba. De – az olvasó legnagyobb szerencséjére – a dolog úgy alakul, hogy egy ideig még Londonban maradnak, és egy szelíd tekintetű fiatalember és törvényen kívüli barátai vendégszeretetét élvezhetik. No meg I. Erzsébetét...

Viharok őrzője

Catherine Doyle
Viharok őrzője

Fionn Boyle nővérével Arranmore távoli szigetén, nagyapjuknál tölti a nyári vakációt. Még soha nem járt itt, nagyapját, ezt a fura, titokzatos öregembert se ismerte azelőtt. A fiú hiába tudja, hogy vén tengeri matrózok leszármazottja – retteg a víztől.

Az éjszakai vonat titka

Sylvia Bishop
Az éjszakai vonat titka

Egy kicsi lány - egy NAGY kaland.

Az igazmondó Glimpi

Matt Haig
Az igazmondó Glimpi

Igazmondó Glimpinek, a Karácsony-trilógia egyik legnépszerűbb szereplőjének nehéz az élete, hiszen képtelen hazudni, és emiatt folyton bajba kerül. De ebben a könyvben Glimpi végre igazi otthonra talál!

Őrzők

Berg Judit
Őrzők

Renard felügyelő párizsi irodájában fontos hírt kap: régi ellenfele, Hiéna, Európa múzeumainak és magángyűjteményeinek hétpróbás fosztogatója a magyar fővárosban készül új akcióra.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
06-20-45-88-426
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00