×
image
Ifjúsági-könyv

Wéber Anikó

Visszhangország

„Az égből nem hullhat egyetlen pehely hó, csak nagyon sok. A hópelyhek sosincsenek egyedül.”

Elvesztettél valamit, de magad sem tudod, mit? Hiába keresed mindenhol a tükörképed? Akkor irány Visszhangország! Az elhagyott tárgyak, az elfeledett dallamok, a befejezetlen könyvek világa, ahol sűrűn hull a hó.

Meglátod, az ott lakók nem hagynak magadra a keresésben, számíthatsz rájuk. Csak egyet ne felejts: amíg meg nem találod, amit keresel, mindenki számára láthatatlanná válsz, aki nem Visszhangországban él. Indulhatunk? Induljunk?

„Ha ezentúl hópelyhet látok, biztosan Visszhangország jut majd eszembe, és az a kívánság, hogy soha ne legyek láthatatlan.”

(Zsuzsa)

A FÜLSZÖVEG ITT OLVASHATÓ

így olvasunk mi
Viharok őrzője

Catherine Doyle
Viharok őrzője

Fionn Boyle nővérével Arranmore távoli szigetén, nagyapjuknál tölti a nyári vakációt. Még soha nem járt itt, nagyapját, ezt a fura, titokzatos öregembert se ismerte azelőtt. A fiú hiába tudja, hogy vén tengeri matrózok leszármazottja – retteg a víztől.

Az éjszakai vonat titka

Sylvia Bishop
Az éjszakai vonat titka

Egy kicsi lány - egy NAGY kaland.

Az igazmondó Glimpi

Matt Haig
Az igazmondó Glimpi

Igazmondó Glimpinek, a Karácsony-trilógia egyik legnépszerűbb szereplőjének nehéz az élete, hiszen képtelen hazudni, és emiatt folyton bajba kerül. De ebben a könyvben Glimpi végre igazi otthonra talál!

Őrzők

Berg Judit
Őrzők

Renard felügyelő párizsi irodájában fontos hírt kap: régi ellenfele, Hiéna, Európa múzeumainak és magángyűjteményeinek hétpróbás fosztogatója a magyar fővárosban készül új akcióra.

Nyomozás a kémiai elemek után

Mike Barfield
Nyomozás a kémiai elemek után

Fedezzük fel mindennapi környezetünk atomi összetevőit!

Napsugár, a méhecske

Jakob Streit
Napsugár, a méhecske

Egy szép koratavaszi napon, a deszkarésen át beszüremlő napfény melegében megszületik Napsugár, a kis méh, aki még semmit nem tud arról, mennyi izgalmas és boldogító kaland vár rá…

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
06-20-45-88-426
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00