×
image
Felnőtt-könyv

A felnőtteknek szóló könyvek virtuális kirakatát fürkészed.

A kirakatunkban szereplő 6 könyv a következő két hétben (június 3. - június 8. között) 20% kedvezménnyel vásárolható meg. Csak mondd a pénztárnál az aktuális jelszót: „a derelye ereje” !

Gyere el hozzánk és fedezd fel személyesen könyvesboltunk bőséges kínálatát! 
Az összetéveszthetetlen könyvillat, a polcról levett könyvek titkainak feltárulkozása, a marasztaló fotelek és rád kacsintgató kissámlik, az értő válogatás és a kedves kiszolgálás mind arról fognak meggyőzni, hogy könyvet vásárolni könyvesbolti élménnyel együtt az igazi.

így olvasunk mi
Beszélj úgy, hogy meghallgassa - amikor nem hallgat rád

Joanna Faber-Julie King
Beszélj úgy, hogy meghallgassa - amikor nem hallgat rád

A könyvben szülőktől és pedagógusoktól származó valós és tanulságos példákon, humoros illusztrációkon és szórakoztató gyakorlatokon keresztül kapunk segítséget a küzdelmekhez, amelyek ismerősek minden szülő, nagyszülő, pedagógus és más, gyerekekkel dolgozó felnőtt számára.

Úszás hidegben

Susanna Soberg
Úszás hidegben

A hideg vízben úszás népszerűsége töretlenül növekszik. Dr. Susanna Soberg dán kutató Úszás hidegben című, 15 nyelvre lefordított bestseller kötetében megismertet bennünket a téli úszás Skandináviában és világszerte egyaránt rendkívül elterjedt hagyományával, és tudományos alapokon nyugvó bepillantást kaphatunk abba is, hogy milyen elképesztően pozitív hatással van ez a gyakorlat a testünkre és a lelkünkre egyaránt.

A vidéki kisbolt - Ahol az út kezdődik

Anne Jacobs
A vidéki kisbolt - Ahol az út kezdődik

Anne Jacobs legújabb sorozatának első kötetében elementáris erővel mesél szerelemről, családról, összetartozásról, valamint a megújulás örök képességéről.

Fülemüle

Kristin Hannah
Fülemüle

Kristin Hannah érzékenyen tárja elénk hogyan harcoltak a második világháborúban a nők. A Fülemüle két nővér története, akiket tapasztalataik, ideáljaik, vérmérsékletük és körülményeik elválasztanak egymástól, és mindketten saját veszélyes útjukon indulnak el a túlélés, a szerelem és a szabadság felé a németek által megszállt, háborútól szétszabdalt Franciaországban. E szívszorító regény a lélek erejének és a nők állhatatosságának dicsérete. Olyan könyv, amely mindenkihez szól.

Életrajzi kísérletek

Krusovszky Dénes
Életrajzi kísérletek

Emlékek és álmok elevenednek meg és keverednek össze Krusovszky Dénes verseiben.

Istenek és emberek

Kepes András
Istenek és emberek

Kepes András regénye a Tövispuszta és a Világkép drámai folytatása.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00