×
image
Felnőtt-könyv

Jacqui Atkin

Kerámiakönyv kezdőknek és haladóknak

A könyv szerzője azt járja körül, mi teszi praktikussá, ill. kellemessé a mindennapi életben használatos kerámiatárgyakat.

Mindegyik edénytípusra három fajta készítési technikát mutat be: korongozás, felrakás és lapból építés.
A könyv egyrészt olyan alkotóknak szól, akik kis műhelyükben alapvető felszereltséggel, eszközökkel és szakismerettel rendelkeznek, másrészt a felrakott és a lapból épített változatokat akár otthon is el lehet készíteni, és műhelyben kiégettetni.
Ötletadónak is remek, bárki, akár szállodák, vendéglátó cégek szép formájú, praktikus, újszerű kerámiaedényeket választhatnak ki és gyártathatnak le a könyvből.

(CSER KÖNYVKIADÓ, 2018)

így olvasunk mi
Ásásmentes biokert

Charles Dowding - Stephanie Hafferty
Ásásmentes biokert

Zöldségek, gyümölcsök termesztése és felhasználása organikus módon.

Generációk harca - Hogyan értsük meg egymást?

Steigervald Krisztián
Generációk harca - Hogyan értsük meg egymást?

Könyvének legfontosabb célja, hogy letisztítsa a generációkról az igaztalan sztereotípiákat, valamint feltárja értékeiket.

Fogyjunk le végleg

Tom Kerridge
Fogyjunk le végleg

Alacsony kalóriatartalmú ételek, izgalmas ízek

Izé szerint a világ

Tornóczky Anita
Izé szerint a világ

Egy mentett kutya igaz története.

Kertkaland - Termelj magadnak zöldséget!

Dóra Melinda Tünde
Kertkaland - Termelj magadnak zöldséget!

Egy röpke kis nyári kalandként indult.

Gyógy- és fűszernövények termesztése, felhasználása

Holly Farrel
Gyógy- és fűszernövények termesztése, felhasználása

A gyógy- és fűszernövények felhasználása rendkívül sokoldalú: fogyaszthatjuk magvaikat, virágaikat vagy leveleiket, készíthetünk belőlük teát, és jégkockában, koktélokban is találkozhatunk velük.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
06-20-45-88-426
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00