×
image
Felnőtt-könyv

Vrábel Krisztina

160 grammos szénhidrát diéta

Attól még, hogy vigyázunk az egészségünkre és törekszünk minél változatosabban étkezni még nem kell megtartóztatnunk magunkat a finom falatoktól!

Vrábel Kriszta szakácskönyvre remek példa erre, gyűjteménye csupa változatos, ízletes és nem utolsó sorban egészséges reggelinek, húsételnek, és még desszerteknek is! A Nők Lapja Konyha magazinból is ismert gasztroblogger receptgyűjteményében alacsony szénhidráttartalmú, de ínycsiklandó ételek sorát találjuk, melyek elkészítése után garantáltam búcsút inthetünk bármilyen rossz diétás emléknek. A receptek egyszerűek, gyorsak, változatosak, és mindenki megtalálja köztük a kedvére valót!

(Central Médiacsoport, 2019)

így olvasunk mi
Ásásmentes biokert

Charles Dowding - Stephanie Hafferty
Ásásmentes biokert

Zöldségek, gyümölcsök termesztése és felhasználása organikus módon.

Generációk harca - Hogyan értsük meg egymást?

Steigervald Krisztián
Generációk harca - Hogyan értsük meg egymást?

Könyvének legfontosabb célja, hogy letisztítsa a generációkról az igaztalan sztereotípiákat, valamint feltárja értékeiket.

Fogyjunk le végleg

Tom Kerridge
Fogyjunk le végleg

Alacsony kalóriatartalmú ételek, izgalmas ízek

Izé szerint a világ

Tornóczky Anita
Izé szerint a világ

Egy mentett kutya igaz története.

Kertkaland - Termelj magadnak zöldséget!

Dóra Melinda Tünde
Kertkaland - Termelj magadnak zöldséget!

Egy röpke kis nyári kalandként indult.

Gyógy- és fűszernövények termesztése, felhasználása

Holly Farrel
Gyógy- és fűszernövények termesztése, felhasználása

A gyógy- és fűszernövények felhasználása rendkívül sokoldalú: fogyaszthatjuk magvaikat, virágaikat vagy leveleiket, készíthetünk belőlük teát, és jégkockában, koktélokban is találkozhatunk velük.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
06-20-45-88-426
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00