×
image
Nagyok-játék

Avocado Smash

Érik az avokádó, készülj Amigo!

Vidám csapkodós, gyorsasági társasjáték, nemcsak szürke hétköznap estékre.

Már a doboz alakja is elárulja, hogy ebben a játékban az avokádó a főszereplő, a lapokon is egy avokádó, két avokádó, de akár tizenöt is lehet. A parti elején szétosztott, képpel lefordított paklikból húzzák fel egyenként a kártyalapokat a játékosok, miközben hangosan számolnak tizenötig. A megfelelő helyzetben vagy egy különleges kártyalap birtokában pedig középre, az elejtett lapok kupacára csapnak. Vagy épp ellenkezőleg: bizonyos kártyalapok esetében még véletlenül sem szabad csapni, mert akkor az egész kupacot fel kell venni.

Az a játékos, akinek elsőként sikerül letennie az utolsó kártyalapját, megnyeri a játékot.

Egyszerű, de nagyszerű, pörgős kártyajáték, még azok is megszeretik azonnal az Avocadot, akik még soha nem ettek avokádót.

Ajánlott korosztály: 6+

Játékosok száma: 2-99 fő 

Elvetemült veteményes

Gamewright
Elvetemült veteményes

Nincs is jobb a friss articsókánál, pláne fokhagymás olajon pirítva. Kivéve, ha már hetek óta ezt kell enni, mert gazként lepte el a kertet. Kapát-kaszát elő, és kezdődjön az elvetemült veteményes rendberakása, a gazticsókák komposztálása a legszívtelenebb, mégis családbarát kártyajátékban!

Quartino

Djeco 8544
Quartino

Szép kivitelű logikai, startégiai társasjáték, melyben korongjainkból minél előbb ki kell raknunk a saját színmintázatunkat. Igen ám, de ott ügyködnek a többiek is...

Kockanári


Kockanári

Könnyen tanulható, izgalmas, pörgős családi kártyajáték.

Melyik madár melyik rajhoz tartozik?

Uga Buga

Coctail Games
Uga Buga

Memorizálj és légy Te a törzsfőnök! 

Törzsi kiáltásokkal színesített, zsebrevágható, fémdobozos parti társasjáték családi vagy baráti összejövetelek feldobására.

Csapasd a ritmust!

Coctail Games
Csapasd a ritmust!

Nagyon vicces partijáték, amiben mindenki belazul (akinek ez alapból nehezen megy, azoknak különösen ajánljuk!)...

A játék során a Queen együttes We will rock you című számának ütemére kell tapsolni és a térdeket csapkodni - ez a játék alapritmusa -, miközben jeleket mutogatunk a húzott kártyáink alapján. 

Kotakote

Djeco 5148
Kotakote

Jó képi gondolkozást, jó logikát és jó feladatmegoldási taktikát igénylő (és fejlesztő) kártyajáték, melyben geometriai formákat és képeket kell megfelelőképpen összeilleszteni. Két nehézségi fokon játszható.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
06-20-45-88-426
E-MAIL: kisgomboskonyvek@kisgombos.hu

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00