×
image
Felnőtt/Családi-játék

AEG

Mariposas

Egy újabb izgalmas és gyönyörű stratégiai társasjáték a Fesztáv alkotójától, mellyel a királylepkék vándorútját követheted végig, Mexikóból indulva, egész Észak-Amerikán át. Legyél részese a lepkék lenyűgöző utazásának!

Kinek a lepkecsaládja lesz a legeredményesebb a tél érkeztére?
A játékosok célja végigkövetni a gyönyörű lepkék útját, és tavasztól őszig minél több pontot szerezni.. Évszakról-évszakra egyre több kör áll majd a játékosok rendelkezésére: tavasszal játékosonként 4, nyáron 5, ősszel pedig 6 kör - az évszakok végül pontozással zárulnak. A játékosok minden körben kiválasztanak egy-egy akciókártyát a kezükben lévő kettő közül, és azt végrehajtják. Ezen akciók segítségével mozgatják a pillangókat az absztrakt Észak-Amerika térképen, ahol az egyes régióknak igen fontos (és folyton változó!) szerepe van: valamelyik a virággyűjtést szolgálja, míg a másik pihenőhelyként vagy szaporítóhelyként szolgál. 

mariposas_belso_kisgombos.jpg [md-500]A lepkéknek útjuk során számtalan nehézséggel is szembe kell nézniük, ugyanis a természeti viszonyok évszakonként változnak... 

Kövesd a királylepkékek csodálatos utazásukon, és kísérd végig átalakulásukat!

Ajánlott életkor: 14+

Játékosok száma: 2-5 fő

Álmodj egy fát!

Londji
Álmodj egy fát!

Kooperatív társasjáték „családi körbeülős” és „zsebméretben”.

Magyar kártya

D-Toys
Magyar kártya

A klasszikus kártyajáték gyönyörű, kolozsvári kiadása, Kürti Andrea illusztrációival.

Szabadulópakli - London végórái


Szabadulópakli - London végórái

Zsebre vágható szabadulószoba - mentsétek meg Londont a pusztulástól!

I love Magyarország kvízjáték

Tactic
I love Magyarország kvízjáték

Te vajon mennyire ismered Magyarországot? Teszteljétek együtt tudásotokat! Ismerjétek meg a különböző régiókat, válaszoljátok meg a kultúrával, hungarikumokkal kapcsolatos kérdéseket!

A tiltott sivatag

Gamewright
A tiltott sivatag

Matt Leacock többszörösen díjnyertes stratégiai, kooperatív társasjátéka, amelyben a túléléshez szükséges legendás Éghajó megtalálása csak jó stratégiával és közös erővel sikerülhet.

A tiltott sziget

Gamewright
A tiltott sziget

Díjnyertes stratégiai, kooperatív társasjáték, amiben a túlélés csak közös erővel, ügyes és határozott döntésekkel sikerülhet. Versenyezz az idővel és a természet elemeivel, szerezd meg a kincseket, mielőtt a hullámok elnyelik a szigetet!

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00