×
image
Nagyok-játék

Kockanári

Könnyen tanulható, izgalmas, pörgős családi kártyajáték.

Melyik madár melyik rajhoz tartozik?

Naponta rengeteg különböző madárraj megfordul a kertvégi kerítésen. De amikor itt az ideje, hogy továbbálljanak, a madarak összekeverednek, és már maguk is képtelenek felismerni, hogy melyik rajhoz tartoznak. Segíts nekik megtalálni a fajtájukat és a hazavezető utat!

kockanari_belso.jpg [sm-250]A játék 8 madárkártyával a kezünkben indul, míg néhány madár az asztalon ül, 4 különböző „kerítésen". A fordulónk során két lépésünk van. Az első lépés (kötelező): a kezünkből kijátszhatjuk az ugyanolyan madarakat, szigorúan csak az egyik kerítésre. Ezek a madarak egyből csoportosulnak a társaikkal, így akik közöttük ültek (és másfajta madarak) egyből a kezünkbe röppennek. A másik lépés (opcionáls): a madarak rajokba rendezése. A kártyák jobb felső sarkában látható a jelölés, hogy egy kicsi vagy nagy madárrajhoz hány ugyanolyan típusú madárra van szükségünk. Egy parti KocKanári addig tart, amíg valamelyik játékos összegyűjti 7 faj 1-1 madarát, vagy valakinek sikerül 2 különböző fajból legalább 3-3 darabos szettet megszereznie.

Legyél te a legjobb kubista ornitológus, próbáld ki a KocKanárit!

Ajánlott korosztály: 8+

Játékosok száma: 2-5 fő

Tetszett? Vásárold meg a Kisgombosban, ahol még rengeteg jó játékot megismerhetsz!

Avocado Smash


Avocado Smash

Érik az avokádó, készülj Amigo!

Vidám csapkodós, gyorsasági társasjáték, nemcsak szürke hétköznap estékre.

Elvetemült veteményes

Gamewright
Elvetemült veteményes

Nincs is jobb a friss articsókánál, pláne fokhagymás olajon pirítva. Kivéve, ha már hetek óta ezt kell enni, mert gazként lepte el a kertet. Kapát-kaszát elő, és kezdődjön az elvetemült veteményes rendberakása, a gazticsókák komposztálása a legszívtelenebb, mégis családbarát kártyajátékban!

Quartino

Djeco 8544
Quartino

Szép kivitelű logikai, startégiai társasjáték, melyben korongjainkból minél előbb ki kell raknunk a saját színmintázatunkat. Igen ám, de ott ügyködnek a többiek is...

Uga Buga

Coctail Games
Uga Buga

Memorizálj és légy Te a törzsfőnök! 

Törzsi kiáltásokkal színesített, zsebrevágható, fémdobozos parti társasjáték családi vagy baráti összejövetelek feldobására.

Csapasd a ritmust!

Coctail Games
Csapasd a ritmust!

Nagyon vicces partijáték, amiben mindenki belazul (akinek ez alapból nehezen megy, azoknak különösen ajánljuk!)...

A játék során a Queen együttes We will rock you című számának ütemére kell tapsolni és a térdeket csapkodni - ez a játék alapritmusa -, miközben jeleket mutogatunk a húzott kártyáink alapján. 

Kotakote

Djeco 5148
Kotakote

Jó képi gondolkozást, jó logikát és jó feladatmegoldási taktikát igénylő (és fejlesztő) kártyajáték, melyben geometriai formákat és képeket kell megfelelőképpen összeilleszteni. Két nehézségi fokon játszható.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
06-20-45-88-426
E-MAIL: kisgomboskonyvek@kisgombos.hu

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00